Skräddarsydda skjortor

 

För den extra medvetne mannen är den skräddarsydda skjortan det allra bästa alternativet. Här ges möjligheten att helt efter bärarens mått få sin skjorta uppsydd av professionella skräddare. Skräddarsydda skjortor har antagligen funnits så länge som människor med mycket pengar har funnits, och skräddarområden som Savile Row i London är fyllda av skickliga skräddare som för stora pengar skräddarsyr skjortor åt ett kräset klientel.

Exklusivt till folkligt

 

Traditionellt sett så har skräddarsytt alltså varit exklusivt för de mest Portrait of an attractive and elegant young man sitting at the gentlemen's bar and looking at the camera.bemedlade och förmögna kunderna, men numera finns det möjlighet att sy upp genom olika internetsidor. Detta har förstås gjort att fler och fler män har kunnat sy upp skjortor efter sina mått och upplevelsen är verkligen speciell. För män med ovanlig kroppsform eller extra långa armar är det nästan en nödvändighet att ha möjlighet att skräddarsy skjortor, då det vanliga utbudet helt enkelt inte passar deras kroppstyp.
Om du går i tankarna att skräddarsy en skjorta så är fördelarna inte bara det faktum att du får ett plagg som är helt anpassat efter din kropp, du har även möjlighet att välja vilket tyg du vill skjortan ska vara i, vilka knappar som ska höra till – kanske vill du ha en särskild sort pärlemor eller rentav knappar av horn? Därtill kommer möjligheten att välja kragmodell och vilken sorts manschett du vill ha – enkel med knapp eller dubbelmanschett där du sätter i dina egna manschettknappar.

Så på många vis kan man säga att det skräddarsydda modet har blivit tillgängligt för en bredare publik. Att sy upp sin skjorta på exempelvis Savile Row kostar fortfarande mycket pengar, men med de olika internetaktörerna finns alltså möjligheten att sy upp en skjorta som kommer väldigt nära det traditionella sättet. Så vill du ha en skjorta helt anpassad efter din figur så kan vi bara rekommendera att kika närmare på skräddarsytt!

Reply

mts_wordx